När du vill veta mer än priset

589

Företag

4965

Produkter

845

Omdömen

2516

Artiklar

Vad tycker andra?

Se omdömen för produkter och företag skrivet av andra personer.
Tyck till du med!

Omdömen företag

panel 1
panel 3

Omdömen produkter

panel 2
panel 4

Consupedia

Vi vill att Du ska kunna göra genomtänkta konsumtionsval grundade på fakta och på dina egna värderingar. Vi sammanställer, analyserar och visualiserar fakta och statistik på ett enkelt och snabbt sätt. Du ställer in Dina värderingar i 5 olika kategorier och utifrån det kan vi guida Dig i konsumtionsdjungeln.

Vilka är vi?

Vi är en grupp bestående av representanter från universitet och från olika grenar inom näringslivet som film, reklam, psykologi, arkitektur och livsmedelsbranschen. Vi tror att makten att kunna eliminera inhumana arbetsförhållanden, oproportionerligt stor miljöpåverkan, ohälsosamma ingredienser och orättvisa löner finns i händerna på konsumenter, det vill säga i Dina och mina händer.

MÃ¥l

Den dagen då konsumtionen speglar konsumenternas värderingar kommer även utbudet att spegla samma värderingar. Vårt övergripande mål är en bättre värld, där utbudet av produkter och tjänster produceras på ett sätt som speglar konsumenternas samlade värderingar.

Consupedia | Bakgrund

Låt Consupedia vara din guide för att göra köp som känns rätt just för dig. Individualisera dina inställningar med vårt värderingssystem och få ett eget värde, dvs ett Consuvalue, på produkter utifrån vad du själv tycker och är viktigt. Köp livsmedel uppfyller just dina krav på tillverkning och effekter på din egen hälsa. 

Vi på Consupedia är övertygade om att vår största chans till förändring ligger i att göra produkter och tjänster som produceras under justa förutsättningar mer lönsamma än sånt som produceras på dåliga sätt. alternativt

Vi på Consupedia är övertygade om att vår största chans till förändring ligger i att göra produktion som är bra för människor och för jorden i stort mer lönsamt, än produktion som förstör vår miljö, försämrar vår hälsa, eller vållar människor och djur lidande. Med rätt verktyg kan du vara med och avgöra vår framtid.