Få den bästa utbildningen inom

 • Ledarskap

  Bra ledarskap ger goda relationer till dina medarbetare, vilket leder till ökade prestationer. Vi tränar ledare på alla nivåer i att se och driva önskade beteenden. Vi utvecklar individer, grupper, funktioner och verksamheter. Vi gör chefer bättre och organisationer lättare att leda.

  (613) 373-6998
 • Kommunikation

  Alla kommunicerar – medvetet, omedvetet, mer eller mindre effektivt och tydligt. För att en organisation ska fungera, krävs en klar och tydlig kommunikation på alla plan. Vi hjälper er att utvecklas med metoder och träning för att nå dit.

  6182268158
 • Försäljning och service

  Vi tränar alla som bidrar till företagets resultat i era affärskritiska situationer. Inköpare, säljare, säljchefer, de som ger support på plats eller via telefon – för alla typer av affärskanaler och produkter, från kundservice till värdebaserad försäljning.

  Se utbildningar
 • Projektledning

  Framgångsrik projektledning är att leverera rätt kvalitet, i rätt tid till rätt kostnad. Vi tränar samtliga roller som agerar i projekt och program, vi driver såväl organisatorisk projektmognad som individuell projektkompetens.

  215-470-9046

Några som redan vet hur man blir bättre på jobbet

 • Paola Gandossi
  Paola Gandossi Utbildningsproducent, Customer Academy, TeliaSonera

  “ Tycker kursen Grundläggande projektledning har varit superbra. Kul med variation med diskussioner, det visuella, Promote, tavlan, boken, klistrandet. Mycket pedagogiskt! Kursen var långt över förväntan och utbildaren var förstklassig. ”

 • Lars MÃ¥rtensson
  Lars MÃ¥rtensson Gruppchef, Forsmarks Kraftgrupp

  “ Helt rätt kurs för mig! Bra att vi kom från olika branscher, det gav många bra dialoger. Bra, kompetenta föreläsare och en stimulerande utbildningsmiljö. ”

 • Jessica Lehmann
  Jessica Lehmann Key Account Manager, Nomo Kullager

  “ Jag har aldrig tidigare varit på en kurs med detta upplägg! Det passade mig perfekt och jag blev glatt överraskad. För mig var upplägget med teori varvat med praktik helt optimalt. Det gjorde att informationen fastnade. ”

Se fler referenscase

Välkommen till en utbildning som fungerar.

Mindset är störst i Sverige på öppna utbildningar. Det är vi av en anledning.

Till oss kommer du om du vill ha en utbildning som ger mätbara resultat. Med oss lyfter du din egen förmåga och lär dig använda den i ditt arbete.

7045545251


Warning: file_put_contents(): Only 0 of 10 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/wire/modules/LazyCron.module on line 161

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5/sessions) in Unknown on line 0