RYA Romania, Sailing School and Training Center, Black Sea Sailing School

warning: Creating default object from empty value in /home/scoalary/public_html/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 40.

Prima serie de cursanti RYA 2011 invata deja tainele navigatiei cu vele

Primii aspiranti la brevetul de yachting RYA invata de zor in aceasta saptamana, in ciuda vremii nu foarte calduroase. Au descoperit sub atenta indrumare a lui John Field, trainerul englez cu 40 de ani de experienta in yachting, care sunt elementele unei barci cu vele, cum sa lege si sa dezlege o ambarcatiune de la ponton, cum sa manevreze motorul, cum sa manevreze velele, cum sa acosteze, cum sa navigheze folosind instrumentele de bord sau cele manuale etc. Au facut chiar si prima calatorie pe mare, de la Mangalia la Constanta si retur.

SUPER OFERTA: Yacht nou la pret de masina buna

NOU !!! -for sale - de vanzare - MacGregor26M - fabricat 2011 - full options

INCEP INSCRIERILE PENTRU LUNA IUNIE

Inscrierile pentru luna mai s-au incheiat la Black Sea Sailing School dar, vestea buna e ca au INCEPUT inscrierile pentru IUNIE. De luni pana vineri, in Portul Turistic Mangalia yachturile "Blue Marine Star" si "Black Sea Star" impreuna cu instructorul britanic John Field va asteapta sa deprindeti tainele yachtingului si sa obtineti la final un brevet international RYA (Royal Yachting Association).

Detalii la 863-500-1780 sau 0769.038.076.

Inscrie-te acum si PLATESTI mai PUTIN!

Stim ca iti e greu sa iti stabilesti deja agenda pentru primavara-vara 2011 si de aceea, ne-am gandit sa iti dam o mana de ajutor.

Inscrie-te in intervalul 1 ianuarie - 31 martie 2011 si beneficiezi de o REDUCERE de 100 € la cursurile de yachting ce vor incepe din luna mai.*

Proaspat RYA Day Skipper castigator al Regatei Bricul Mircea

Regata Bricul Mircea, devenita deja traditie, ne-a adus in acest an o noua satisfactie si anume, castigarea cupei de catre unul dintre cursantii scolii noastre. Domnul Liviu Chiric, proaspat detinator al brevetului de Day Skipper a demonstrat ca stapaneste foarte bine timona yachtului Blue Marine Star, abilitate ce l-a instalat pe cea mai inalta treapta a podiumului. Ne-a bucurat si faptul ca Dl. Chiric a hotarat sa concureze alaturi de fiul sau de doar 9 ani, pe al carui chip s-a putut citi o noua pasiune: aceea de a naviga. In cele doua zile de regata micutul s-a dovedit un ajutor de nadejde demonstrand calitati de viitor mus.

(450) 643-5225

Cea de-a patra serie de cursanti RYA a inregistrat o premiera pentru scoala noastra respectiv, inscrierea si ulterior, absolvirea, la cursul de Competent Crew a unei adolescente de doar 14 ani! Iulia Stoican, din Bucuresti, si-a dorit sa experimenteze senzatiile yachtingului indrumata fiind de tatal sau, un pasionat al acestui sport nobil. Vacanta de vara si notele bune primite pe parcursul anului i-au adus un binemeritat cadou: cursul de yachting.

hectogram

Primele doua serii de yachtmani romani au obtinut cu brio mult doritele certificate RYA. Dupa 5 zile de navigatie pe Marea Neagra in care au beneficiat de un vant cand mai puternic cand mai slab, cand de ploaie cand de un soare stralucitor, instructorul englez Steve White le-a inmanat certificatele albastre urandu-le sa parcurga cat mai multe mile.