6159424922

Verhuisbedrijf nodig?

Als je nog geen verhuisbedrijf gevonden hebt, laat ons dan voor je zoeken!

Onze service is snel en eenvoudig!

  • Onvang meerdere offertes van betrouwbare verhuizers uit jouw regio

  • Bespaar to 40% binnen 1 minuut

Vergelijk 153 verhuisbedrijven zoals:

Vergelijken

Voor elke verhuisopdracht is er weer een andere prijs. Wilt u precies weten waar u aan toe bent en zorgeloos kunnen verhuizen? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van erkende verhuizers bij u uit de buurt. Het prijsverschil tussen deze verhuizers loopt op tot maar liefst 40%. U bent dus ook nog eens goedkoper uit. De aanvraag is al binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen ontvangt u respons. Het aanvragen van offertes is geheel gratis én vrijblijvend. U krijgt duidelijk inzicht in de prijzen, zonder dat u ergens aan vast zit. Bovendien blijven uw gegevens privé en worden deze alleen gebruikt voor het aanvragen van offertes.

zorgeloos verhuizen
Zorgeloos verhuizen

Een verhuisbedrijf kan verschillende taken voor u uitvoeren. Denk aan het in- en uitpakken en het vervoeren van uw inboedel. Het voordeel van het inschakelen van een erkend verhuisbedrijf s dat deze snel en efficiënt werkt. We adviseren u om te kiezen voor Erkende Verhuizers. Zij hebben een opleiding afgerond en voldoen aan eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. De algemene voorwaarden zijn in samenspraak met de consumentenbond opgesteld en de verzekering is goed geregeld. Let er bij de aanvraag van een verhuisofferte dan ook goed op of u te maken hebt met een erkend verhuisbedrijf.

Ieder type verhuizing

Verhuizen kan binnen verschillende gebieden ingedeeld worden. Veel consumenten denken direct aan de particulier verhuizen, maar ook zakelijke of internationale verhuizingen komen veel voor en hebben specifieke aandachtspunten. Denk bij een bedrijfsverhuizing bijvoorbeeld aan het aanstellen van een coördinator en het maken van een draaiboek. Dat zorgt voor een goed gestroomlijnde verhuizing. Internationaal verhuizen vraagt om een gespecialiseerd verhuisbedrijf, dat ervaring heeft met het vervoer van containers over zee of door de lucht.

Neem een professioneel verhuisbedrijf in dienst

Veel mensen denken dat het verhuizen iets is wat zij zelf kunnen doen. Echter is verhuizen niet voor iedereen weggelegd. In de praktijk blijkt dat er nogal eens wat mis gaat als mensen zelf aan de slag gaan om hun inboedel van A naar B te vervoeren. Daarom is het verstandig om een expert het werk te laten uitvoeren. Hoe vindt u snel en gemakkelijk een voordelige en erkende verhuizer bij u in de buurt? Simpel. Vraag tot maar liefst 6 offertes aan van gerenommeerde verhuizers bij u uit de buurt. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden. Binnen 2 werkdagen nemen de vakspecialisten contact met u op. Daarnaast is de aanvraag gratis en geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast!

BEOORDELINGEN VAN ONZE KLANTEN

“Ik ben zeer tevreden over de service van Verhuizen.Expert. Zoals beloofd ontving ik binnen enkele uren al de eerste offertes en kon ik snel aan de slag met een verhuizer!”

- Lotte Marko, Deventer

“We moesten met spoed ons huis uit. Eigenlijk hadden we geen tijd om alle Verhuizers op te bellen en prijzen aan te vragen. Het handige aan deze site is dat je maar 1 keer je gegevens hoeft achter te laten en dat je de verhuisbedrijven zelf naar je toe laat komen… Ideaal!”

- A. Kuypers, Maastricht