Shpija.al - gjeni shtepine tuaj

Shpija.al e themeluar në vitin 2018 në Prishtinë, është një platformë risi në tregun shqiptarë. Shpija.al është platforma më e re, poashtu njëra ndër platformat...


(815) 791-6376

Produkte Kualitative!

Çfarë e bënë një produkt kualitativ janë elemente të tilla si moderne, e përshtatshme, e lehtë për t'u përdorur, multifunksionale dhe më e rëndësishmja nga të gjitha - ofron rezultatin e kërkuar!

Çmime të Volitshme!

Një produkt i cilësisë së lartë shoqërohet gjithmonë me çmime të larta. Por tek Shpija.al ju tani mund të gjeni produkte kualitative dhe me çmime shumë të volitshme!

Kurseni Kohën Tuaj!

Tani është më e lehtë dhe më e shpejtë që ju të planifikoni ndërtimin e shtëpisë suaj, pasi kjo platformë ju mundëson që t'i gjeni të gjitha në një vend!

Shpija.al - gjeni shtëpinë tuaj!

Ne si kompani gjithashtu zotërojmë edhe grupin "Marakli t'Shpijave" ku aktualisht kemi mbi 75,000 antarë aktiv, e që është në rritje çdo ditë e më shumë, ku shumica prej anëtarëve janë profesionist të lamive të ndërtimit, dhe njerëz që të gjithë zotërojnë shtëpi...


Produkte Kualitative...
Çmime te Volitshme...
Kurseni Kohen...

Oferta për produkte të ndryshme


Në Shpija.al do të gjeni produktet me çmimet më të lira nga Kompanit më prestigjoze në vend....

Objekt Afarist për shitje/qera

270,000€ €

Fushë Kosovë

Tavolina me Epoxy

670-484-5255

€

Prishtinë

Tavonina me Epoxy

€

Prishtinë

Mbajtëse të lulave

562-428-2662

€

Prishtinë

Mbajtëse të lulave

(770) 465-6584

€

Prishtinë

Mbajtëse të lulave

7135236123

€

Prishtinë

Keni nevojë për arkitektë?
Atëhere jeni në vendin e duhur

Shpija.al do të ju mundësoj të gjeni proffesionistin e duhur që ju kërkoni për shtëpin tuaj! ...


Kontakto Lexo me shumë